Topkok Pierre Wind op de Kidsgames!

Verleg je grenzen met deze fijnproever en eet dingen die je nooit eerder at!

De eerste Bekende Nederlander op de Kidsgames is bekend!!  Niemand minder dan topkok Pierre Wind neemt jou mee in de wereld van smaken en geuren! Dat wil je niet missen!!

Uit de mensen die Pierre Wind goed hadden geraden hebben wij 20 winnaars getrokken! Zij doen mee aan de superspeciale smaakworkshop onder begeleiding van Pierre Wind als Very Important Kid! Durf jij de ‘Dat lust ik niet’-eed af te leggen?! Topkok Pierre Wind daagt je uit.

Maar niet getreurd als je niet hebt gewonnen, want… er is ook een toffe demonstratie waar iedereen bij kan zijn van 45 minuten! Aanschouw proefjes, kunstjes en alles wat Pierre Wind kan met eten! Alleen voor de allerstoerste kleinproevers. Ben jij de volgende masterchef? Zorg dat je erbij bent!

 

CONTACT

Livelife
IJsselkade 17
7001 AN Doetinchem
info@kidsgames.nl
0314 357 430

VOLG ONS:

SPONSORS: