Crea Queen Jill is er ook bij!

Hoe tof is dat?! Crea Queen Jill komt naar de Kidsgames!  Ontdek de ware kunstenaar in jezelf! Want in jouw wereld kan alles.

Uit iedereen die Jill goed had geraden op Facebook hebben wij wederom 20 winnaars getrokken! Zij schuiven persoonlijk aan tafel bij de workshop van Jill als Very Important Kid! Laat je creativiteit de vrije loop!

Maar niet getreurd als je niet hebt gewonnen, want…je kan gewoon meekijken tijdens de workshop. Wij zetten namelijk allemaal tafels neer met een tv scherm, zodat je goed ziet wat Jill doet. Zo kun je Jill makkelijk nadoen en zie je haar ook in levende lijve!

Na afloop kun je Jill zelf ontmoeten in de Meet & Greet! Of je boek laten signeren. Zorg dat je erbij bent!

 

CONTACT

Livelife
IJsselkade 17
7001 AN Doetinchem
info@kidsgames.nl
0314 357 430

VOLG ONS:

SPONSORS: