Missie en visie
  • Met de Kidsgames willen wij gezinnen met jonge kinderen laten ervaren dat gamen niet slecht is en af en toe snoepen niet ongezond, zo lang er maar een goede balans is en afwisseling met lekker bewegen en gezond eten. En dat gaan uw (klein)kinderen beleven bij de Kidsgames! Op deze manier laten wij ieder kind laagdrempelig kennismaken met buitenspelen, bewegen en gezond eten, naast gamen en online zijn.
  • Onze activiteiten bestaan daarom uit een gebalanceerde mix van online games en offline outdoor activiteiten. Daarnaast dagen wij kinderen uit de spannende kant van gezond eten te ontdekken.
  • Onder het mom ‘jong geleerd is oud gedaan’ hopen wij dat de balans met gezond bewegen en eten doorwerkt tot in de volwassen leeftijd.
Partners van de Kidsgames

Kruiswerk Achterhoek staat aan de wieg van de Kidsgames. Dit jaar organiseert Kruiswerk voor de tweede keer de Kidsgames!

Wij zijn daarnaast blij met de hulp van onze sponsors! Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje:

          

Het ontstaan van de Kidsgames

De Kidsgames zijn in het leven geroepen door ledenvereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Kruiswerk heeft als missie de leefstijl van haar leden te ondersteunen en verbeteren, door middel van allerlei diensten en activiteiten, voor alle leeftijden. Hierbij richt Kruiswerk zich op actief zijn, vol in het leven staan en positieve energie.

CONTACT

Livelife
IJsselkade 17
7001 AN Doetinchem
info@kidsgames.nl
0314 357 430

VOLG ONS:

SPONSORS: